ua en ru

У Макіївці 4 п'яних бойовика відкрили стрілянину в місті, - розвідка

У Макіївці 4 п'яних бойовика відкрили стрілянину в місті, - розвідка Фото: бойовики (mykolaivka-rada.gov.ua)

Бойовики скоюють злочини проти населення у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння

На тимчасово непідконтрольній Україні території Донецької області в Макіївці 4 п'яних бойовика відкрили стрілянину в місті. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"У зв'язку з незадовільними умовами несення служби, значними фізичними навантаженнями, пов'язаними з тривалим перебуванням на передових позиціях, а також відсутністю мотивації, серед особового складу з'єднань та частин 1, 2 АК ЗС РФ тривають випадки дезертирства, вживання алкогольних напоїв та наркотиків, а також злочинів проти цивільного населення", - йдеться в повідомленні

Згідно з інформацією розвідки, 4 військовослужбовці 5 окремої мотострілкової бригади (Макіївка) 1 АК в стані сильного алкогольного сп'яніння, порушували громадський порядок і вчинили стрілянину в місті Макіївка.

Крім того, військовослужбовець одного з підрозділів окремої артилерійської бригади (Кришталевий) 2 АК в стані сильного алкогольного сп'яніння намагався викрасти цивільний автомобіль на території Кадиевской міської лікарні і був затриманий співробітниками правоохоронних органів на місці злочину.

Також, військовослужбовець одного з підрозділів 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК, керуючи автотранспортом у стані алкогольного сп'яніння, причиною ДТП в районі н. п. Бойківське.

У Макіївці 4 п'яних бойовика відкрили стрілянину в місті, - розвідка

Фото: скріншот Facebook (facebook.com/theDefenceIntelligence.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі під час затримання групи військовослужбовців, які залишили передову позицію зі зброєю, вбиті троє і поранено семеро військових Збройних сил Російської Федерації.