ua en ru

На Мадагаскарі через тисняву на стадіоні загинув чоловік, більше 30 отримали травми

На Мадагаскарі через тисняву на стадіоні загинув чоловік, більше 30 отримали травми Фото: стадіон у Мадагаскарі (twitter.com/MeluseMnkandla2)

В результаті події щонайменше загинула 1 людина, ще 37 були травмовані

Перед початком матчу Мадагаскар - Сенегал у відбірному раунді Кубка африканських націй в тисняві загинула 1 людина, ще 37 отримали травми різної тяжкості. Про це повідомляє BBC.

Перед початком матчу тисячі людей намагалися потрапити на стадіон через єдиний вхід, що призвело до жахливої тисняви, в результаті якої загинув чоловік, ще 37 отримали травми різного ступеня. Двоє постраждалих перебувають у критичному стані.

"Ми чекали в черзі з шести годин ранку, ми були в кількох метрах від воріт, коли сталася тиснява. Я був розтоптаний на землі, але мій рюкзак допоміг пом'якшити удар", - розповів один з постраждалих.

Через поганий контроль натовпу під час спортивних заходів на стадіонах Африки регулярно трапляються інциденти. Наприклад, тільки в минулому році в Африці в тисняві загинуло не менше 20 осіб.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті вибуху в ПАР загинули 8 осіб. Щонайменше вісім осіб загинули під час вибуху на складі боєприпасів у місті Самерсет-Уест поблизу Кейптауна (Південно-Африканська Республіка).