ua en ru

М.Папієв звернувся до ГПУ з проханням, щоб вона дала «належну оцінку» розповсюдженню неправдивої інформації про вбивство члена ДВК в Івано-Франківській обл.

Нардеп від Партії регіонів Михайло Папієв звернувся до Генеральної прокуратури України з проханням щоб вона дала «належну оцінку» розповсюдженню першим віце-прем'єр-міністром України Олександром Турчиновим неправдивої інформації про вбивство члена ДВК в Івано-Франківській обл. Про це він повідомив сьогодні в ході прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна. «Я, як нардеп України, звертаюся до ГПУ, щоб вона дала належну оцінку неправдивій інформації О.Турчинова по голосуванню і по зникненню бюлетенів і по тому, що він озвучив своє бачення, що відбулось вбивство на дільниці №26 виборчого округу №85», - наголосив він.

Він зазначив, що виборча дільниці №26 виборчого округу №85 (с.Уніж Городенківського району Івано-Франківської обл.) розпочала роботу вчасно і бюлетені з неї не зникли.

Він наголосив, що член цієї ДВК Степан Рудник помер вночі від серцевого нападу. «Ніякого вбивства немає. Про це вже є інформація від Міністерства внутрішніх справ», - наголосив він.

Інформацію, що С.Рудник помер від серцевого нападу підтвердили також в ЦВК.

Нагадаємо, сьогодні раніше О.Турчинов заявив, що сьогодні вночі було вбито члена дільничної виборчої комісії від БЮТ, який охороняв виборчі бюлетені.