ua en ru

М.Лубківський: Ситуація з будівництвом стадіону у Львові знаходиться у критичному стані.

Ситуація з будівництвом стадіону у Львові знаходиться у критичному стані. Про це сьогодні заявив на прес-конференції голова Місцевого організаційного комітету з підготовки до Євро-2012 Маркіян Лубківський, передає кореспондент РБК-Україна.

М.Лубківський зазначив, що через невизначеність відносин між замовником і підрядником ситуація з будівництвом на львівському стадіоні протягом останнього півроку-рік стала "найгіршою з усіх об'єктів, які готуються до Євро-2012".
"Сьогодні відбувається зміна підрядника, тому на стадіоні навіть немає тої кількості будівельників, яка наразі необхідна. Коли відбудеться зміна підрядника, сподіваюсь справа піде на краще. Тобто, вся справа у технічній передачі об'єкту з одних рук в інші", - сказав він.
Разом з тим, М.Лубківський зазначив, що в деяких аспектах протягом останніх двох місяців, ситуація почала виправлятись. Зокрема, за його словами, проблеми з фінансуванням і проектною документацією немає, "а вже збудовані дві трибуни, сподіваюсь, будуть з'єднанні найближчим часом".