ua en ru

Ляшко вибачився за бійку в Раді

Ляшко вибачився за бійку в Раді

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко вибачився за бійку, яка сталася вчора у Верховній Раді України між членами партії з нардепом Сергієм Мельничуком. Про це він заявив в Раді, передає кореспондент РБК-Україна.

"Перед нашою країною стоять виклики, яких ми ніколи не переживали. І переживемо чи ми їх подолаємо ці труднощі подолаємо ці смертельні виклики, в тому числі і в першу чергу зовнішню агресію, економічні труднощі, залежить від нас, від нас, народних депутатів, уповноважених народом, від коаліції, від того, наскільки ми будемо єдині, від того, наскільки ми будемо спільно й узгоджено діяти з Президентом, з урядом, з парламентською коаліцією", - сказав Ляшко.

"Фракція Радикальної партії простягає свою руку єдності, миру, взаєморозуміння. Для нас головне питання - це єдність коаліції, повага до Президента України, це повага до українських громадян. Ми демонструємо свою повагу і говоримо, що особисті образи, особисті амбіції, будь-які рейтинги повинні бути засунуті в одне місце, коли йдеться про долю країни", - сказав Ляшко.

Нагадаємо, вчора в Раді нардепи з Радикальної партії побилися з колишнім однопартійцем, екс-командиром батальйону "Айдар" Мельничуком, який 5 лютого 2015 р. був виключений з фракції Ляшко.

Бійка Ляшко і Мельничука продовжилася в кулуарах.

Через бійку Рада позбавила Мельничука права брати участь у 5 пленарних засіданнях.