ua en ru

У Львівській області водій автомобіля наїхав на двох жінок на зупинці

У Львівській області водій автомобіля наїхав на двох жінок на зупинці Ілюстративне фото (dsns.gov.ua)

Внаслідок ДТП вони та сам водій отримали тілесні ушкодження і були доставлені у лікарню

На під’їзній автодорозі до Львова водій автомобіля наїхав на двох жінок, які стояли на зупинці громадського транспорту. В результаті вони та сам водій отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані у лікарню, передає РБК-Україна з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Львівській області.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля "ВАЗ 21099", 61-річний житель Одеської області, не впорався із керуванням та скоїв наїзд на двох 30-річних львів’янок, які знаходилися на зупинці громадського транспорту. Після цього "дев’ятка" з’їхала у кювет та перекинулася.

"В результаті ДТП одна із потерпілих госпіталізована у лікарню. Інша жінка після надання медичної допомоги відпущена додому. У водія лікарі діагностували забійні садна обох кистей", - йдеться у повідомленні.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене статтею, - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, у Києві на Оболоні водій Lada Largus виїхав на зустрічну смугу і скоїв зіткнення з Fiat Doblo; водій Fiat від отриманих травм загинув у лікарні.

Також під Києвом легковий автомобіль зіткнувся з маршруткою, водій легкового автомобіля загинув на місці.

Аварія сталася за участі легкового автомобіля "Славута" та рейсового мікроавтобуса, який рухався з Києва до Черкас. Травмовані четверо осіб, які перебували у мікроавтобусі.