ua en ru

У Львівській області на риболовлі загинув юнак

У Львівській області на риболовлі загинув юнак Фото: рибалка

Молодий рибалка зачепив вудкою провід електромережі

У Кам'янка-Бузькому районі Львівської області на риболовлі від ураження струмом загинув 19-річний юнак. Про це повідомляє прес-служба львівської поліції.

Повідомляється, що у Кам'янка-Бузький відділ поліції 9 квітня о 14.00 надійшло повідомлення про те, що на березі річки Західний Буг стався нещасний випадок, в результаті якого помер молодий чоловік.

Правоохоронці з'ясували, що загиблий - 19-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що під час риболовлі він випадково зачепив дроти електромережі підхопленням з металевою ручкою, від чого був уражений струмом. Чоловіки, які рибалили неподалік, намагалися надати потерпілому першу допомогу, однак він помер до приїзду швидкої допомоги.

Тіло загиблого направлено на експертне дослідження. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Нагадаємо, Чорноморське басейнове управління рибоохоронного патруля спільно з працівниками ДПСУ викрило рибалку-промисловика, який завдав рибному господарству України збитків на суму близько 24 млн гривень.