ua en ru

У Львівській області п’яний водій автобуса в’їхав у "швидку", є постраждалі

У Львівській області п’яний водій автобуса в’їхав у "швидку", є постраждалі Фото: ДТП (pixabay.com)

Внаслідок ДТП у Львівській області постраждали дві особи

У Львівській області у Пустомитах сьогодні, 16 вересня 2017 року, п’яний водій автобуса в’їхав у "швидку", внаслідок чого постраждали дві особи. Про це з посиланням на Головне управління Національної поліції у Львівській області повідомляє ZAXID.NET.

"У суботу, 16 вересня, приблизно о 11:00 у Пустомитах на вул. Шевченка п’яний водій автобуса в’їхав у машину "швидкої допомоги", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок ДТП у Львівській області постраждали дві особи: водій "швидкої" та фельдшерка, їх госпіталізовано.

Крім того, співробітник обласної поліції Ігор Зінкевич у Facebook повідомив, що у водія автобуса зафіксували 2,0 проміле алкоголю.

16.09.2017 о 11:00 Аварія в Пустомитах, кінець вулиці Шевченка Автобус Автодору "Автомагістраль" п'яний за рулем -2,0 проміле з машиною швидкої допомоги, яка їхала з виклику з Щирця.

Опубліковано 16 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) загинули троє іноземних студентів. Аварія сталася 14 вересня 2017 року о 23:40 на проспекті Гагаріна, де автомобіль Mercedes Benz на великій швидкості врізався в електроопору.