ua en ru

У Львівській області сталося ДТП, є загиблий

У Львівській області сталося ДТП, є загиблий Фото: ДТП (УНІАН)

4 людини госпіталізовано, з них двоє дітей

На трасі "Київ-Чоп" вранці, 17 липня, сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) поблизу селища Олесько Буського району Львівської області в результаті чого одна людина загинула та четверо госпіталізовані. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Facebook.

"Встановлено, що зіткнулися автомобілі "ВАЗ-2101", яким керував 52-річний мешканець Бродівського району та "Кіа", за кермом якого перебував 39-річний житель Львова", - йдеться в повідомленні.

Слідчо-оперативна група встановила, що водій "ВАЗ" не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зачепив вантажівку "Мерседес", за кермом якої перебував 36-річний житель міста Рівне, після чого "ВАЗ" зіткнувся з автомобілем "Кіа".

"В результаті ДТП пасажир "ВАЗ" помер від отриманих травм на місці пригоди, водій госпіталізований. Також до лікарні з травмами доставлені пасажири "Кіа", з них двоє дітей",- йдеться в повідомленні.

Зараз правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Зранку під Олеському у дорожньо-транспортній пригоді загинув чоловік Ще четверо осіб, з них двоє дітей, госпіталізовані –...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Львівській області 17 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Миколаївській області 16 липня, на трасі Одеса - Мелітополь - Новоазовськ зіткнулися чотири автомобілі, є постраждалі.