ua en ru

У Львівській обл. директор школи загинув у своєму кабінеті під час пожежі

У Львівській обл. директор школи загинув у своєму кабінеті під час пожежі Фото: пожежа у Львівській області

Міліція встановлює обставини події

У Львівській області вчора, 4 вересня, директор сільської школи загинув у своєму кабінеті під час пожежі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України у Львівській області.

"У Стрийський міськвідділ міліції 4 вересня о 7.00 надійшло повідомлення від керівника районного відділу освіти про те, що в одній із сільських шкіл району сталася пожежа. За словами заявника, в кабінеті директора виявлено тіло чоловіка без ознак життя", - йдеться в повідомленні.

Було встановлено, що в результаті пожежі загинув 59-річний директор навчального закладу. Пожежа виникла близько 5.45 і протягом години було локалізовано. Вогнем частково знищено меблі, пошкоджено стіни кабінету, розташованого на першому поверсі будівлі.

Тіло загиблого відправлено на судмедекспертизу. Правоохоронці встановлюють всі обставини виникнення пожежі та загибелі людини.

За фактом відкрито кримінальне провадження відповідно до ч. 1 ст. 196 Кримінального кодексу України (необережне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, в ніч на 3 жовтня у Миколаєві на одній з АЗС під час переливу палива загорілися два бензовоза, в результаті чого один згорів повністю, а водії отримали опіки.