ua en ru

У Львові п'яний винуватець ДТП побив патрульного

У Львові п'яний винуватець ДТП побив патрульного Фото: у Львові п'яний чоловік став винуватцем ДТП

Один з учасників ДТП був у стані алкогольного сп'яніння, відмовлявся подавати документи, кричав і намагався вдарити інспектора

У Львові під час з'ясування обставин ДТП п'яний водій побив патрульного. Про це сообщает Zaxid.net з посиланням на патрульну поліцію Львова.

Аварія сталася вчора, 28 листопада. На вулиці Стрийській зіткнулися два автомобіля KIA Rio та Reneult Master. Один з водіїв був у стані алкогольного сп'яніння, відмовлявся подавати документи, кричав, а також намагався вдарити інспектора в обличчя.

Патрульні намагалися посадити п'яного в службовий автомобіль, проте він чинив опір, після чого "штовхнув одного з поліцейських в руку і в обличчя".

Зараз на 31-річного порушника складено протокол по ДТП за керування транспортним засобом у нетверезому стані без документів. Також на чоловіка заведуть справу за опір поліції.

Як йдеться у повідомленні, патрульні зняли побої в одній з лікарень Львова.

У свою чергу водій іншого автомобіля-учасника ДТП зазначив, що п'яний водій КІА скоїв зіткнення з його машиною, після чого погрожував йому.

У Львові п'яний винуватець ДТП побив патрульного

Фото: у Львові п'яний винуватець ДТП чинив опір поліції

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі сталася бійка зі стріляниною, в результаті чого один з учасників конфліктів отримав поранення і влаштував погоню з ДТП.