ua en ru

У Львові сталася різанина за участю 16 чоловік

У Львові сталася різанина за участю 16 чоловік Фото: у Львові затримали підозрюваних у різанині

Двох чоловіків доставили в лікарню з ножовими пораненнями

Патрульна поліція Львова затримала 16 підозрюваних у нічний різанині на вулиці Комарова. Про це повідомляє Патрульна поліція Львова на своїй сторінці в Facebook.

У неділю, 29 травня, 01:40 патрульні приїхали на виклик про бійку, де побачили двох закривавлених чоловіків з ножовими пораненнями. Постраждалі були госпіталізовані, один з них по дорозі в лікарню втратив свідомість.


У ході обстеження патрульними території, біля магазину на вулиці Олени Степанівни були виявлені двоє підозрілих молодиків, які привели правоохоронців до 16 підозрюваним.

"У квартирі на третьому поверсі знаходилося 16 чоловік, які повідомили, що орендували її на два дні, щоб відсвяткувати день народження дівчини. Як з'ясувалося, дівчина на милицях. В квартирі також був і хлопець у червоній футболці (про дівчину на милицях і хлопця в червоній футболці поліції повідомили свідки - ред.). На місце викликали слідчих. Свідки впізнали підозрюваних. На балконі в квартирі знайшли кастет, ніж і телефон, можливо той, що зник у потерпілого", - йдеться в повідомленні.

Всі підозрювані, серед яких було кілька неповнолітніх, були затримані. Їх відвезли в наркодиспансер на експертизу.

Нагадаємо, раніше українська розвідка повідомила про різанину в лікарні Горлівки з участю бойовика ДНР.