ua en ru

У Львові "Правий сектор" облив кров'ю нардепа від Опблоку

У Львові "Правий сектор" облив кров'ю нардепа від Опблоку Фото: "Правий сектор" облив кров'ю нардепа від Опблоку

"Теплий" прийом Шурмі влаштували біля входу в прес-клуб, де він оголосив про намір відкрити у Львові приймальню "Опозиційного блоку"

У Львові "Правий сектор" облив кров'ю нардепа від Опозиційного блоку Ігоря Шурму. Про це повідомляється на сайті "Правого Сектора - Львівщина".

"Відомого у Львові колишнього есдека та вірного прислужника регіоналів "Правий сектор" сьогодні облив свинячою кров'ю", - йдеться у повідомленні.

"Це тобі за моїх побратимів, які гинули і гинуть на війні. На твоїх руках їх кров. Ми не дамо тобі тут у Львові спокою!", - вигукнув активіст, лиючи кров просто на голову регіоналу.

Повідомляється, що "теплий" прийом Шурмі влаштували біля входу в прес-клуб, де він дав прес-конференцію, на якій оголосив про намір відкрити у Львові приймальню "Опозиційного блоку".

"Так званим "Опозиційним блокам", які сповідують та культивують ненависть до всього українського, фінансують сепаратизм на Сході України та оплачують кулі, якими вбивають наших хлопців в зоні АТО, не мають жодного морального права відкривати тут приймальні. Ми не можемо допустити, аби антиукраїнські сили звили тут своє кубло і проводили пропагандиську діяльність та дурманили народ на благо Кремля. Тому таким як Шурма та його поплічники з "Опозиційного блоку" в місті Лева не місце і ми зробимо все можливе щоб ця нечисть тут не прижилася", - наголосила керівник ГО "Правий сектор-захід" Олена Живко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Правий сектор" має намір сформувати 3 запасних добровольчих батальйони.