ua en ru

У Луцьку напали на начальника патрульної поліції

У Луцьку напали на начальника патрульної поліції Фото: патрульна поліція

Наразі зловмисника затримано

У Луцьку напали на начальника патрульної поліції. Про це йдеться у повідомленні Патрульної поліції Луцька у Facebook.

"23 червня, близько 1-ї години ночі, начальник Управління патрульної поліції у м. Луцьку - Олександр Вовченко - зі своїм заступником Дмитром Хмаруком службовим автомобілем об’їжджали місто, щоб проконтролювати ситуацію на вулицях. Увагу працівників патрульної поліції привернула юрба біля одного з готелів на вулиці Набережній. Це були діти, які в супроводі дорослих зібрались біля туристичного автобуса, щоб їхати в подорож. Впевнившись, що все гаразд, начальник із заступником повернулись до свого автомобіля. Раптом двері Hyundai Sonata відкрив невідомий чоловік із собакою, схожою на вівчарку, та скомандував Олександру Вовченку вийти з машини. Отримавши відмову, громадянин схопив ножа та кинувся на начальника Управління", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, Хмарук вибіг з автомобіля та попередив, що стрілятиме, якщо нападник не зупиниться.В результаті поліцейському довелось двічі вистрелити в громадянина, перш ніж той кинувся тікати. За кілька метрів Вовченко наздогнав та затримав втікача.

Повідомляється, що нападник отримав легке ушкодження шиї, його шпиталізували, загрози життю немає.

Крім того, повідомляється, що перш ніж напасти на поліцейських, чоловік встиг сказати туристам, що в автобусі є вибухівка. Вибухотехніки оглянули транспортний засіб, загрози не виявили.

"Нині за фактом події працюють слідчі та працівники відділу внутрішньої безпеки", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на пляжі в Харкові сталася стрілянина з участю поліції.