ua en ru

Луценко заявив, що Димінський не йде на зустріч слідству у справі щодо смертельної ДТП

Луценко заявив, що Димінський не йде на зустріч слідству у справі щодо смертельної ДТП Фото: Юрій Луценко (gp.gov.ua)

Луценко заявив, що наразі стверджувати, що за кермом був Димінський, не можна

Бізнесмен Петро Димінський не йде на зустріч слідству у справі щодо смертельної дорожньо-транспортної пригоди у Львівській області. Про це заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко, повідомляє прес-служба ГПУ у Facebook.

Зокрема, Луценко заявив, що наразі стверджувати, що за кермом авто на момент ДТП був Димінський, не можна, оскільки для цього треба провести ряд слідчих дій.

Разом з тим, генпрокурор зазначив, що "на жаль, Димінський не йде на зустріч слідству".

Крім того, Луценко повідомив, що особа, яка бере на себе відповідальність за скоєння ДТП у Львівській області, насправді за кермом не перебувала.

"Я абсолютно чітко заявляю про те, що людина, яка заявила, що він був водієм, за кермом в цей момент не була. Він спеціально приїхав зі Львова і сів за кермо", - зазначив він.

КОМЕНТАР ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА ЮРІЯ ЛУЦЕНКА ЩОДО МОЖЛИВОЇ УЧАСТІ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА П. ДИМІНСЬКОГО У РЕЗОНАНСНОМУ ДТП У...

Опубліковано Генеральна прокуратура України 23 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 18 серпня 2017 року у Львівській області сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участю авто місцевого бізнесмена Петра Димінського, загинула дівчина.

Зазначимо, Львівський суд заарештував охоронця Димінського за підозрою в причетності до ДТП.