ua en ru

У Луганській області в результаті обстрілу бойовиків загинув мирний житель

У Луганській області в результаті обстрілу бойовиків загинув мирний житель Фото: у Луганській області бойовики обстріляли Золоте

Місцева жителька загинула від кулі у власній квартирі

У Луганській області бойовики обстріляли околицю міста Золоте, в результаті чого загинув мирний житель. Про це заявив заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко, передає прес-центр Луганської ОДА.

В ніч на 23 серпня 2016 року російсько-терористичні війська тричі обстріляли з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї Золоте.


Місцева жителька загинула від кулі у власній квартирі.

"Загалом, за минулу добу ворог здійснив 12 обстрілів в напрямку населених пунктів Луганської області", - повідомив Клименко.

Бойовики вели вогонь з 120-мм мінометів, гранатометів різних типів і стрілецької зброї біля Кримського (Новоайдарський район) і в напрямку села Лопаскине.

З 82-мм мінометів, гранатометів різних типів, БМП і великокаліберних кулеметів терористи обстріляли Станицю Луганську. Також бойовики відкривали вогонь по українських позиціях поблизу околиць міста Попасна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в полоні бойовиків на Донбасі знаходяться 6 бійців Нацгвардії.