ua en ru

У Луганській області в результаті ДТП постраждали 10 осіб

У Луганській області в результаті ДТП постраждали 10 осіб Фото: ДТП (pixabay.com)

У числі постраждалих при аварії в Луганській області опинилися 6 дітей

У Луганській області в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) постраждали 10 осіб. Про це повідомляє прес-служба Сєвєродонецького відділу поліції.

"На в'їзді в смт Боровське водій автомобіля Opel зіткнувся з автомобілем "ВАЗ 2101". В результаті, 6 малолітніх дітей і 4 дорослих отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, в 11:52 до чергової частини Сєвєродонецького відділу поліції надійшло повідомлення про ДТП.

На місці події поліцейські встановили, що водій автомобіля Opel виїжджав з ґрунтової дороги на асфальтовану трасу і, не переконавшись у безпеці маневру, здійснив зіткнення з автомобілем "ВАЗ 2101", який рухався по головній дорозі.

Відзначається, що у результаті пасажири "ВАЗ 2101" отримали тілесні ушкодження та каретами швидкої медичної допомоги були доставлені в Сєвєродонецьку міську лікарню. В авто було 4 дорослих з дітьми - немовлям і дітьми 3-6 років. Слідство триває.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на проспекті Перемоги сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинула жінка.