ua en ru

У Луганській області сталася потрійна ДТП, є постраждалі

У Луганській області сталася потрійна ДТП, є постраждалі Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Внаслідок ДТП постраждали 2 особи

У Луганській області вчора, 26 листопада 2017 року, сталася потрійна дорожньо-транспортна пригода (ДТП), внаслідок якої постраждали двоє осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-секретаря поліції Луганської області Тетяна Погукай у Facebook.

"Приблизно о 18:05, на вулиці Лиманська м. Кремінна сталося зіткнення трьох автомобілів, внаслідок якого двоє учасників дорожнього руху отримали травми", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, водій автомобіля ВАЗ-21063 не впорався з керуванням в умовах ожеледиці, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ-21093, після чого, на автомобіль ВАЗ-21063 здійснив наїзд автомобіль Renault Trafic.

"Внаслідок ДТП водій та 6-річна дівчинка-пасажир автомобілю ВАЗ-21093 отримали травми різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані до місцевого медичного закладу. Інші учасники дорожнього руху не постраждали. Матеріали за даним фактом ДТП внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Усі обставини з’ясовуються", - йдеться у повідомленні.

На Луганщині сталося зіткнення трьох транспортних засобів, травмовано двоє осіб 26 листопада, приблизно о 18:05, на ву...

Опубліковано Татьяною Погукай 27 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Луганській області на автодорозі Сєвєродонецьк - Новоайдар перекинувся мікроавтобус Mercedes Sprinter, у якому перебувало 11 пасажирів.