ua en ru

У Луганській області на пожежі житлового будинку загинув чоловік

У Луганській області на пожежі житлового будинку загинув чоловік Фото: ліквідація пожежі в Лисичанську (прес-центр ДСНС)

Загоряння сталося в будинку по вулиці Кірова м. Лисичанськ

У Луганській області 22 липня о 02:33 стало відомо про пожежу в житловому будинку по вулиці Кірова м. Лисичанськ, наслідком якої стала загибель однієї людини. Про це повідомляє прес-центр обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що по прибуттю до місця виклику рятувальниками 9-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Луганській області було встановлено, що горить житловий будинок на площі близько 80 кв. м та літня кухня на площі, орієнтовно, 15 кв. м, які були повністю охоплені вогнем.

"У ході ліквідації пожежі в літній кухні рятувальники виявили тіло чоловіка 1974 року народження без ознак життя. Пожежу силами рятувальників було локалізовано о 03:31 та ліквідовано о 06:25", - йдеться повідомленні.

До ліквідації пожежі залучались 10 рятувальників та 4 одиниці техніки. Причина виникнення пожежі наразі з’ясовується.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Кіровоградській області 22 липня 2017 року сталася пожежа в адміністративній будівлі на вул. Центральна в с. Войнівка Олександрійського району.