ua en ru

У Луганській області чоловік підпалив три житлових будинки, після чого застрелився

У Луганській області чоловік підпалив три житлових будинки, після чого застрелився Фото: поліція

Чоловік облив бензином та підпалив будинки сусідів та власний будинок

У Луганській області чоловік підпалив три житлових будинки, після чого застрелився. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила спікер Луганської обласної поліції Тетяна Погукай.

Як зазначається, сьогодні, 5 травня 2017 року, по вулиці Центральній у с. Лантратівка Троїцького району трапилося загоряння трьох житлових будинків. Правоохоронці встановили, що підпал здійснив місцевий житель, який згодом застрелився.

"61-річний місцевий мешканець з мисливською рушницею "Сайга" прийшов до сусідів. І в одному і в другому будинках, де мешкають 32-річний чоловік із родиною та 58-річний чоловік, побачивши свого сусіда в неадекватному стані та ще й із рушницею у руках, не стали чинити йому опір, а вибігли з житлових приміщень", - йдеться у повідомленні.

Чоловік облив бензином та підпалив приміщення сусідів, потім вийшов на вулицю, здійснив два постріли вгору та пішов до свого власного будинку, який також підпалив і з рушницею пішов у невідомому напрямку.

"Під час пошуків на відстані 300 метрів від вулиці Центральна, в чагарниках на пустирі, "палія" було знайдено мертвим. Він покінчив життя самогубством, здійснивши постріл з рушниці собі в голову. Поруч з ним було виявлено його рушницю та стріляну гільзу", - йдеться у повідомленні.

У Троїцькому районі, що на Луганщині, неприязні відносини із сусідами призвели до страшної трагедії Підпал трьох житлов...

Опубліковано Татьяною Погукай 5 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що керована в’язнем колонії в ЛНР банда шахраїв виманила у людей понад 1 млн гривень.