ua en ru

В Луганській обл. за добу загинув 1 військовий, ще 4 людини поранені, - ОВЦА

В Луганській обл. за добу загинув 1 військовий, ще 4 людини поранені, - ОВЦА Фото: голова Луганської ОВГА Георгій Тука

Найгарячішими точками були Кримське, Новотошковское та Станиця Луганська

У Луганській області за минулу добу, 9 серпня, в результаті обстрілу бойовиків загинув військовий і ще четверо отримали поранення, в тому числі мирна мешканка. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської обласної військово-цивільної адміністрації (ОВЦА).

"В результаті вечірнього обстрілу з боку н. п. Донецьке (підконтрольне ЛНР) блокпоста ВСУ н. п. Кримське був смертельно поранений старшина 24-ї окремої механізованої бригади. В смт. Новотошковское в районі 29 блокпоста в результаті обстрілу зі стрілецької зброї отримали поранення 2 військовослужбовців 24-ї бригади. Поранені госпіталізовані, і їм надається вся необхідна допомога", - сказано в повідомленні.

У той же час біля Станиці Луганської боєць 128-ї бригади отримав поранення в результаті підриву на "розтяжці". У н. п. Козацьке (Станично-Луганський район) у дворі в результаті попадання міни отримала поранення жінка.

На Луганщині за добу загинув один військовий та четверо поранених – серед них одна мирна мешканка У Луганській області...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 9 августа 2015 г.

Нагадаємо, бойовики за минулу добу 127 раз обстріляли українських військових.