ua en ru

В Луганській обл. через обстрілу загинув боєць "Айдара", ще 3 поранені, - ОДА

В Луганській обл. через обстрілу загинув боєць "Айдара", ще 3 поранені, - ОДА Фото: шахта "Батьківщина" у Луганській області

Бойовики обстріляли блокпост в Луганській області

На блокпосту біля шахти "Родіна" Луганської області вчора, 17 червня, в результаті обстрілу загинув боєць "Айдара", ще троє отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"Вчора у 12:30 бойовики здійснили мінометний обстріл по останньому блокпосту контрольно-пропускного пункту, який знаходиться на шахті "Батьківщина". В результаті обстрілу три військовослужбовці батальйону "Айдар" отримали тяжкі тілесні ушкодження, а четвертий від отриманих ран помер в лікарні", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що бойовики протягом минулої доби вели масований обстріл р. Золотого (Попаснянський район), зокрема з пункту пропуску Золоте - Первомайськ, який в даний час не працює з причини постійних обстрілів.

При цьому Луганська обладміністрація заявила, що вважає "роту батальйону "Айдар", яка складається в більшості з воїнів, які пройшли Афганістан, зразковою".

Нагадаємо, бойовики атакували позиції сил АТО в районі Артемівська і Мар'їнка Донецької області.