ua en ru

У ЛНР вбитий під час допиту колишній заступник командира "народної міліції", - джерело

У ЛНР вбитий під час допиту колишній заступник командира "народної міліції", - джерело Фото: Віталій Кисельов "Комуніст"

Він був затриманий у вересні 2016 року

У так званій "Луганській народній республіці" помер колишній заступник командира "народної міліції" Віталій Кисельов на прізвисько "Комуніст". Про це повідомляє "Газета.Ru".

Ще один польовий командир загинув у самопроголошеній ЛНР. За даними видання, він помер під час допиту. Віталій Кисельов часто носив старий кашкет із зіркою.

Повідомляють, що Кисельова і ще ряд осіб в керівництві ЛНР місцева "прокуратура" в кінці вересня 2016 звинуватила у спробі державного перевороту. Після цього в українських блогах і ЗМІ з'явилася інформація, що Кисельов помер в ув'язненні.

Проте, вже 26 вересня Сергій Рахно, начальник управління з нагляду за дотриманням законів в "прокуратурі" ЛНР, виступив з відеозверненням, заявивши, що Кисельов живий і всі його права як ув`язненого "забезпечуються належним чином". Прокурор підкреслив, що Кисельов визнав провину і дав свідчення, що викривають його спільників.

Нагадаємо, в ЛНР неофіційно обговорюють зміну керівництва "республіки", - повідомляє ІС.