ua en ru

Особовий склад органів внутрішніх справ України скорочуватися не буде, - Азаров

Особовий склад органів внутрішніх справ України скорочуватися не буде. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров в Одесі під час церемонії вручення ключів від патрульних автомобілів міліціонерам, повідомляє прес-служба уряду.

"Усі розмови про те, що відбудеться скорочення кількості співробітників органів внутрішніх справ, безпідставні. Зараз ми маємо оптимальну структуру, оптимальне поєднання технічних служб, оперативних працівників і патрульно-постової служби", - наголосив Микола Азаров.

Водночас прем'єр-міністр зазначив, що уряд посилюватиме соціальний захист міліціонерів. Так, за його словами, у наступному році у черговий раз буде підвищена заробітна плата співробітникам органів внутрішніх справ.

Нагадаємо, раніше керівник головного управління з питань судоустрою Адміністрації Президента, радник глави держави Андрій Портнов повідомив, що Президент України Віктор Янукович виступив з ініціативою істотного скорочення штатів СБУ і МВС. Портнов зазначив, що йдеться про тисячі співробітників відомств.

Читайте також: Президент підписав Кримінальний процесуальний кодекс (відео)