ua en ru

ЛАУРЕАТИ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ «ЛЮДИНА РОКУ– 2014» в номінації «Лікувально-рекреаційний комплекс роки»

ЛАУРЕАТИ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ «ЛЮДИНА РОКУ– 2014» в номінації «Лікувально-рекреаційний комплекс роки»

Готель «Mirotel Resort & Spa»
Генеральний директор - Олена Геращенко


Існуючі на даний час корпоративні нагороди:
- The International Hotel Awards «Best Spa Hotel Ukraine 2014»
- Mirotel Resort & Spa став фіналістом Ukrainian Hospitality Awards
«Best Resort Hotel 2014»
- «Carpathian Travel Awards 2014», Готель Mirotel Resort & Spa переміг у номінації «Кращий лікувальний комплекс Преміум-класу»
- Нагорода «Hospitality Excellence Awards 2013»
- Переможець у номінації «Відкриття року». Премія «Сarpathian Travel Awards 2013»
- Премія «Ukrainian Travel Awards 2013» Медичний центр
«Med-Palace» переміг у номінації «Личний внесок у розвиток бальнеолікування»
- Нагорода «Spa Best of Ukraine» в номінації «Best Medical Spa»
- Нагорода «Hospitality Awards 2013» - Медікал Готель Року
- Mirotel Resort & Spa входить в список «100 кращих готелів України» 2013
- Премія «Style Boom Awards - Відкриття Року -2012» за оригінальне
архітектурне рішення.
- Нагорода «Hospitality Awards 2012 - Відкриття року 2012»
- Mirotel Resort & Spa входити в список «100 кращих готелів України» 2012
Найвагоміші здобутки Вашої компанії в 2014 році: Готель Mirotel Resort & Spa виступив приймаючою стороною II Міжнародний Туристичний Форум, освітній семінар з картограф Google: Google Україна спільно з українською спільнотою Картографів провели комплекс робіт по нанесенню об'єктів інфраструктури, результат - детальна карта Трускавця на Google Maps. Проект ініційований компанією ЗАТ «Трускавецькурорт», готелем Mirotel Resort & Spa і Трускавецький інформаційно-курортним центром.
Художній пленер «Арт-Міротель». Картини, написані під час пленеру «Арт-Міротель», експонуються авторами на персональних і міжнародних виставках.
Готель Mirotel Resort & Spa відвідав - Фред Фінн. Він відомий тим, що внесений в Книгу рекордів Гіннеса як людина, що зробив найбільшу кількість подорожей.
Відкриття West ukrainian business club. WUBC - Західно - український бізнес Клуб - це сприятливе середовище для власників і перших осіб бізнесу, створений для підвищення якості і рентабельності підприємств за рахунок обміну досвідом та особистісного зростання.
Розробка і впровадження медичним центром «Med-Palаce» нових спеціальних програм: «Детокс», «Профілактика ускладнень діабету», «Програма реабілітації», «Життя без алергії», «Школа для вагітних» та ін.
Слоган Вашого підприємства: «Весь світ - готель»
Життєві принципи, які допомагають Вам досягти поставленої мети: Відшукати 1 відсоток, з яким ми згодні, і направити на нього 100 відсотків наших зусиль.
Чи існує в сфері Вашої професійної діяльності таке поняття, як «Кодекс честі»? Ваш професійний і особистий «Кодекс честі»: Хочеться згадати слова письменника Антуана де Сент Екзюпері, який вважав «розкіш людського спілкування» одним з найвищих людських цінностей. Але і цієї цінністю треба вміти володіти.
«Кодекс честі» нашої компанії, а також мій особистий - це уміння спілкуватися, слухати і чути, розуміти всіх і кожного.
Яким чином велика кількість різних людей змусити думати про успіх однієї компанії?: Успіх компанії залежить від людей, які створюють її. Тут, як не можна до речі, спрацьовує відчуття причетності. Бути не поруч, а разом - ось девіз цієї людяності. Це один з найголовніших моментів в успіху компанії.
Бути сьогодні успішним - це... Розглядати всі події як сприятливі. Іншими словами, ніколи не втрачати оптимізму.
Ваш улюблений афоризм?: Життя має тільки той зміст, який ми їй надаємо (Торнтон Уайдлер)
Хто з видатних діячів людства може бути взірцем і прикладом для співробітників Вашої компанії?: У кожного з нас є власна індивідуальність і неповторність, отже, завжди треба залишатися собою.
Що Ви вважаєте своїм головним досягненням в житті, а що найбільшою помилкою?: Можу сказати тільки, що без помилок не було б і досягнень. Помилки - це міст між досвідом і мудрістю.
Якщо щастя не в грошах, то в чому? А якщо таки в грошах, то чому?: Не все, що вважається, можна підрахувати, і не все, що можна підрахувати, вважається.
Продовжіть фразу «Дайте мені точку опори і я... Зміню все»
На Вашу думку, три важливих аспекти для здоров'я людини?:
Дуже важливо сприймати здоров'я в нерозривних аспектах - духовному і фізичному. Три головних складових здоров'я - рівновагу людини в зовнішньому світі, внутрішня гармонія, хороше фізичне самопочуття. Наша компанія постійно розвивається у всіх цих напрямках.
Що, на вашу думку, допомогло вам перемогти в цій номінації?: Віра в «мистецтво маленьких кроків»
Яке зайняття для Вас - найкращий відпочинок?: Проведення часу з моїм маленьким сином.

ЛАУРЕАТИ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ «ЛЮДИНА РОКУ– 2014» в номінації «Лікувально-рекреаційний комплекс роки»

Готельно - рекреаційний комплекс Edem Resort&SPA
Власниця - Ольга Філатова.


Найвагоміші здобутки Вашої компанії в 2014 році: 2014 рік - один з найважчих для світосприйняття і для нас всіх в навколишній дійсності, а з іншого, професійної боку - один із самих радісних, оскільки ми впевненими кроками просунулися до нашої мети: закінчили будівництво бальнеологічного центру і запустили СПА-центр, які, очевидно, стануть розкішними перлинами серед кращих курортів в Україні. Також, вважаю великим досягненням роботу команди нашого СПА, яка пройшла за цей термін часу шлях професійного та особистісного розвитку: народився новий потужний організм - команда Едем Резорт, ми, не гаючи жодного дня, росли, розвивалися професійно, прогресували! Люди - це і є наше основне досягнення, сила, надія.
Слоган Вашого підприємства: «Едем Резорт & СПА - твій рай на Землі.
Легенда поза часом»
Хто чи що є талісманом для Вашої компанії: Для нас талісман це наша віра, що Україна - це найкраща, сама благодатна земля серед інших, віра в те, що і на нашій землі настане спокій, радість, добробут і багатство! Саме тому наша основна мрія і місія - побудувати маленький шматочок Раю на Землі, де людина зможе відновити себе і знайти спокій, умиротворення, осягнути радість буття. Це - нова концепція розуміння здоров'я і способу буття людини.
Життєві принципи, які допомагають Вам досягти поставленої мети: Мої життєві принципи відображаються в правилах буття кожен день: своє життя необхідно організувати так, щоб знайти час для 12 речей:
1. Знаходьте час для роботи - це ціна успіху;
2. Знаходьте час для роздумів - це джерело сили;
3. Знаходьте час для гри - це секрет молодості;
4. Знаходьте час для читання - це основа знань;
5. Знаходьте час для вшанування Бога - воно приведе Вас до чеснот і змиє пил з Землі ваших очей;
6. Знаходьте час для спілкування і допомоги друзям - це джерело щастя;
7. Знаходьте час для любові і співчуття - це головна таємниця життя;
8. Знаходьте час для мрії - вона піднесе вашу душу до зірок!
9. Знаходьте час для сміху - це пісня, яка допомагає полегшувати життя тяжкості;
10. Знаходьте час для краси - вона є скрізь у природі;
11. Знаходьте час для здоров'я - це правдиве багатство та добробут;
12. Знаходьте час для планування - воно дасть Вам можливість для реалізації вищесказаних одинадцяти життєво необхідних речей!
Чи існує в сфері Вашої професійної діяльності таке поняття, як «Кодекс честі»? Ваш професійний і особистий «Кодекс честі»: Мені здається, що більшість зараз керується професійно «кодекс безчестя», ніж навпаки. Мій кодекс базується на простих моральних правилах і принципах - полюби ближнього, як самого себе, це і є головне правило взаємодії в соціумі. Звичайно, його не реалізуєш на всі 100, інакше ми були б Люди - Боги, однак тяжіти до цього треба завжди!
Яким чином велика кількість різних людей змусити думати про успіх однієї компанії? Успішна компанія будується по вертикалі - з «голови». Харизма лідера - запорука успіху. Люди, які з тобою в команді, повинні горіти справою так само, як і ти. Тобто ти перетворюєшся в «запальничку»
Бути сьогодні успішним - це... і сьогодні, і вчора, і завтра - це бути збалансованим людиною, яка вміє віддавати і вміє приймати; важливо бути постійно в процесі розвитку, інтересу і зберігати в серці радість буття.
Ваш улюблений афоризм?: «to do is to be» (Ніцше), «to be is to do» (Кант), «do be do be do» (Сінатра)
Хто з видатних діячів людства може бути взірцем і прикладом для співробітників Вашої компанії?: Звичайно ж, сім'я Рітц, як родоначальники інституту гостинності.
Що Ви вважаєте своїм головним досягненням у житті?: Головне досягнення - це моя сім'я, в ній я черпаю натхнення і радість, вчуся, виправляю себе, росту духовно.
Якщо щастя не в грошах, то в чому? А якщо таки в грошах, то чому?: Щастя не в грошах і в грошах одночасно, щастя залежить від людини, вміє він його творити і ним користуватися. Гроші - це енергія, переведена в символи, в одних руках вона перетворюється на радість і благо, в інших - біль і зло.
Продовжіть фразу «Дайте мені точку опори і я... створю ще ... і ще одну!
На Вашу думку, три важливих аспекти для здоров'я людини?: Чисте повітря, чиста вода і чисті думки.
Що, на вашу думку, допомогло вам перемогти в цій номінації?: Це, напевно, випадковість! Хоча випадковість в цьому світі - це добре пророблена закономірність.
Чи є у Вас мрія, що поки не здійснилась?: Мрія ... у мене в голові калейдоскоп мрій, такий яскравий, кольоровий малюнок! І іноді все переплітається вже правда, а що ще тільки мрія! Як сон і буття ... я навіть іноді сама плутаю - я мрію або я насправді? Така Аліса в Країні Чудес. Так я живу, це мій принцип.
Яке зайняття для Вас - найкращий відпочинок?: життя для мене - це найкращий відпочинок: я люблю людей, які мені зустрічаються на життєвому шляху, і навіть коли важко працюю, я займаюся тими справами, які обожнюю!