ua en ru

У Латвії авто в'їхало в групу дітей

У Латвії авто в'їхало в групу дітей Фото: авто в'їхало в дитячу групу (facebook.com ukr.delfi)

В результаті наїзду в Ризі є постраждалі

У центрі латвійської столиці Риги автомобіль в'їхав в групу дітей, є постраждалі. Про це повідомляє Delfi, посилаючись на інформацію Державної поліції.

"У четвер вдень, у дорожньо-транспортній пригоді (ДТП) в центрі Риги постраждали троє вихованців дитячого садка. Аварія сталася на перехресті вулиць Ханзас і Стрелніеку в 12:00", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, попередньо, чоловік 1987 року народження, можливо, через проблеми зі здоров'ям, втратив контроль над автомобілем Volvo. В результаті машина заїхала на тротуар, де в цей момент в супроводі виховательки йшла дитсадівська група.

Так, водій в'їхав в групу дітей, а потім врізався в стіну будівлі. Медики Служби невідкладної медичної допомоги надали допомогу 3 дітям у віці 6-7 років. У них констатовано струс мозку, одна дитина отримала травму ноги. Постраждалі доставлені в лікарню.

Крім того, медична допомога була надана водієві легкового автомобіля. Від госпіталізації чоловік відмовився. Поліція продовжує працювати на місці події та з'ясовує обставини події.

Відзначається також, що в ході проведеної на місці ДТП перевірки з'ясувалося, що вміст алкоголю в організмі водія склало 0,16 проміле. У Латвії керувати автомобілем дозволено, якщо концентрація алкоголю в організмі не перевищує 0,5 проміле.

У відношенні водія розпочато кримінальний процес, чоловік направлений на експертизу, в ході якої встановлять, чи не брав він інших одурманюючих речовин.

altalt

Фото: у Латвії авто в'їхало в групу дітей (facebook.com us.delfi)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Житомирі на пішохідному переході Volkswagen збив трьох дітей. Дітей, постраждалих в результаті ДТП, госпіталізували з важкими травмами.