ua en ru

Л.Черновецький розпорядився виділити додаткові кошти в розмірі 1,5 млн грн на фінансування лікувальних закладів, в яких працюють травмпункти.

Київський міський голова Леонід Черновецький розпорядився щодо негайного виділення додаткових коштів в розмірі 1,5 млн грн на фінансування лікувальних закладів, в яких працюють травмпункти. Про це повідомила перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Ірена Кільчицька, повідомляє прес-служба КМДА. «У зв'язку із складними погодними умовами до травматологічних пунктів столичних лікарень звертається велика кількість людей. Для нас вкрай важливо, щоб всі лікувальні установи, в яких працюють травмпункти, були повною мірою забезпечені рентгенівською плівкою, бинтами, гіпсом та іншими медичними засобами для надання якісної та своєчасної допомоги громадянам», - зазначила І.Кільчицька.
Нагадаємо, згідно даних Головного управління охорони здоров'я та медичного забезпечення КМДА, у період з 17 грудня 2009 р. по 31 січня 2010 р. у лікувальних закладах м.Києва зареєстровано 10 тис.182 звернення щодо травмування через ожеледь.