ua en ru

Куди піти в Києві на вихідних 21-22 квітня

Куди піти в Києві на вихідних 21-22 квітня Фото: Вихідні в Києві (flickr.com/voennyy)

Афіша заходів у Києві на найближчі вихідні 21-22 квітня

Styler пропонує добірку заходів, куди піти в Києві на вихідних 21-22 квітня. Цей вікенд обіцяє бути дуже насиченим. На киян і гостей столиці чекають концерти українських зірок, виставки та ярмарки, розваги для дітей і дорослих. Куди варто сходити, де прогулятися всією сім'єю, а також весело і пізнавально провести час, розповімо далі.

Куди піти на вихідних в Києві: виставки та ярмарки 21-22 квітня

"Голландська весна" розпочнеться 21 квітня в аутлет-містечку "Мануфактура". Протягом вихідних з 12:00 до 18:00 тут буде багато розваг для всієї родини. Відвідувачі цього весняного заходу зможуть взяти уроки живопису, навчитись робити фігурки з повітряних кульок, ліпити з глини і розписувати національне голландське взуття - кломпи.

"Голландська весна" в "Мануфактурі"Фото: "Голландська весна" в "Мануфактурі" (facebook.com/Manufactura.Outlet)

21 квітня в "Мануфактурі" виступлять MPROV SHOW з програмою "Жарти з Амстердама", а 22 квітня о 15:00 відбудеться концерт групи PATSYKI Z FRANEKA. Вхід на захід вільний, а магазини аутлет-містечка 21-22 квітня запропонують знижки на свої товари від 15% до 50%.

"Еко-ярмарок" на Рибальському півострові пройде з 11:00 до 20:00 в неділю, 22 квітня. Тут можна буде відвідати кулінарні майстер-класи, поласувати натуральними фермерськими продуктами, придбати еко-товари і дрібниці для дому. Дітям неодмінно сподобається контактний зоопарк з милими ручними тваринами. Вхід вільний.

"Еко-ярмарок" на Рибальському півостровіФото: "Еко-ярмарок" на Рибальському півострові (facebook.com/RYBALSKY.UKRAINE)

Маркет-молл "Даринок" запрошує 21 квітня відвідати гастрономічний ярмарок "Смакуй світ", який розпочнеться об 11:00. Для дітей запланована розважальна програма з ляльковим спектаклем, магічними фокусами і аніматорами. А о 15:00 на "Даринку" пройде виступ і автограф-сесія шоумена Гаріка Бірчі, більш відомого як Віталька.

Веселі розваги для всієї родини готує простір відпочинку KACHELI, відкриття якого відбудеться в Парку Партизанської Слави 21 квітня о 12.00.

KACHELI відкриються 21 квітняФото: KACHELI відкриються 21 квітня (facebook.com/kacheliua)

Чотири десятки улюблених усіма атракціонів розраховані не тільки на дітей, але також підійдуть для дорослих. Деякі конструкції дозволяють прокотитися на гойдалках навіть великою компанією. У день відкриття на гостей свята чекає розважальна програма з виступом учасників популярного шоу "Голос.Діті".

Пізнавальний захід готує "Парк Київська Русь". 21-22 квітня тут відбудеться виставка "Світ коней". Відвідувачі парку зможуть познайомитися з мешканцями Княжої стайні. На виставці будуть представлені породи коней з віковою історією. Конячок можна буде погладити і сфотографуватися. Також в програмі виставки - виступ кінного театру з захоплюючими дух трюками. Вхід для дітей дошкільного віку безкоштовний. Вартість квитка для пенсіонерів і студентів - 100 грн, дорослий білет - 150 грн.

Шоу-виставка "Світ коней" в "Парку Київська Русь" Фото: Шоу-виставка "Світ коней" в "Парку Київська Русь" (facebook.com/parkkyivrus)

Концерти в Києві на вихідних 21-22 квітня

Українська поп-група "НеАнгели" виступить 21 квітня в Event Hall Freedom. Початок концерту о 20:00. Ефектні Слава і Віка представлять шоу-програму "SlavaVictoria. НА БІС" з хітами, які звучали під час торішнього туру групи по Україні. Вартість квитків від 700 грн до 3000 грн.

Концерт групи "НеАнгели" в Києві - 21 квітня Фото: Концерт групи "НеАнгели" в Києві - 21 квітня (facebook.com/neangely.official)

Група "Бумбокс" порадує своїх фанів виступом 21 квітня о 20:00 в клубі Atlas. Колектив у складі перших років існування спеціально збереться разом, щоб виконати найпопулярніші хіти з альбомів "Меломанія", "Family Business" і "III". Вартість квитків від 499 грн до 2199 грн.

Концерт "Бумбокс" пройде в Києві 21 квітня Фото: Концерт "Бумбокс" в Києві 21 квітня (facebook.com/boomboxfamily)

Концерт гурту "Воплі Відоплясова" пройде 22 квітня в Event Hall Freedom, початок о 19:00. Олег Скрипка зі своєю групою виконають довгоочікувані нові пісні, а також представлять програму "The best" з популярними і улюбленими всіма композиціями. Квитки - від 300 грн до 1000 грн.

Концерт гурту "ВВ" відбудеться 22 квітня в КиєвіФото: Концерт гурту "ВВ" відбудеться 22 квітня в Києві (facebook.com/FTI.Agency)

Поціновувачі джазу зможуть насолодитися улюбленими мелодіями на концерті "All Stars of Ukrainian Jazz", який відбудеться 21 квітня о 20:00 в Національному академічному драматичному театрі ім. І.Франка. Зірки українського джазу зберуться разом, щоб виконати світові хіти Дюка Еллінгтона, Френка Сінатри, Елли Фіцджеральд і ін. Вартість квитка від 300 грн до 1200 грн.

Джазовий концерт відбудеться 21 квітняФото: Джазовий концерт відбудеться 21 квітня (facebook.com/MarcoConcert)

21-го і 22 квітня в Октябрському палаці Києва пройде "Битва оркестрів". У музичному "поєдинку" зійдуться Odessa City Orchestra і НАОНІ (Національний академічний оркестр народних інструментів).

"Битва оркестрів" в Жовтневому палаці Києва Фото: "Битва оркестрів" в Жовтневому палаці Києва (facebook.com/BitvaOrkestrov)

На слухачів чекає три "баттли": українські композиції, світові шедеври і авторські мелодії. Переможця "битви" визначать шляхом глядацького голосування. Вартість квитків від 250 грн до 950 грн.

Куди поїхати на травневі свята в Україні (video.rbc.ua)