ua en ru

Катастрофа суховантажу в Чорному морі: у МЗС підтвердили загибель українців

Катастрофа суховантажу в Чорному морі: у МЗС підтвердили загибель українців Фото: суховантаж "Герої Арсеналу" зазнав аварії в Чорному морі

Врятований український моряк знаходиться в консульстві України в Ростові-на-Дону

У Міністерстві закордонних справ України підтвердили загибель українців в результаті аварії судна в Чорному морі. Про це повідомляє Департамент консульської служби МЗС у Facebook.

"За результатами рятувально-пошукових робіт членів екіпажу судна "Герої Арсеналу" станом на 20.04.17 знайдено чотирьох осіб, троє з яких - загинули, один - врятований. За попередньою інформацією, двоє загиблих були громадянами України. Врятований член екіпажу - громадянин України. Стан його здоров'я - задовільний", - зазначають у повідомленні.

Також повідомляється, що співробітники Генерального консульства України в Ростові-на-Дону забезпечили перевезення врятованого українця в консульську установу. У консульстві йому надали необхідну допомогу і оформили документи на повернення в Україну.

За результатами рятувально-пошукових робіт членів екіпажу судна “Герої Арсеналу” станом на 20.04.17 знайдено чотирьох ос...

Опубліковано Департамент консульської служби МЗС України 20 квітня 2017 р.

Нагадаємо, у Росії назвали імена загиблих під час аварії суховантажу українців. Російський суховантаж вчора зазнав аварії в Чорному морі.