ua en ru

У Кривому Розі один з керівників поліції влаштував бійку біля кафе

У Кривому Розі один з керівників поліції влаштував бійку біля кафе Фото: поліція призначила перевірку за фактом бійки (РБК-Україна)

Порушника відсторонили від виконання обов'язків

У Кривому Розі Дніпропетровської області один з керівників поліції влаштував бійку біля кафе, порушника відсторонили від виконання обов'язків. Про це йдеться в повідомленні Національної поліції України у Facebook.

Повідомляється, що один із заступників керівника відділу поліції влаштував конфлікт біля кафе, який переріс у бійку. В результаті на місце прибув екіпаж патрульної поліції.

"Прибувши на місце події поліцейські виявили правопорушника, який вів себе зухвало, виражався нецензурною лайкою, не реагував на зауваження правоохоронців... громадянина доставили в Саксаганський відділ поліції Кривого Рогу для складання адмінпротоколу", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що порушник працює у Довгинцівському відділі поліції Кривого Рогу і в даний час є тимчасово виконуючим обов'язки начальника відділу. За даним фактом розпочато службову перевірку, порушника відсторонили від виконання обов'язків.

"За результатами службової перевірки правопорушника буде звільнено з лав поліції - за поведінку, негідну працівника поліції", - зазначив голова Національної поліції Сергій Князєв.

За фактом участі у бійці співробітника поліції в Кривому Розі призначена службова перевірка Попередньо встановлено, що...

Опубліковано Національна поліція України 5 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше президент Петро Порошенко заявив, що більше 50% українців довіряють Національній поліції. На його думку, реформована поліція "повинна бути непідкупною, відкритою і доброзичливою по відношенню до громадян.