ua en ru

Крищенко заявив про збільшення числа вбивств в Києві у 2017 році

Крищенко заявив про збільшення числа вбивств в Києві у 2017 році Фото: Андрій Крищенко (npu.gov.ua)

За словами Крищенко, в цьому році поліція зареєструвала менше злочинів, ніж у минулому

У Києві в 2017 році зросла кількість вбивств. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко в інтерв'ю Цензор.НЕТ.

"Єдине, скоєних убивств у цьому році у нас більше. Якщо за вісім місяців минулого року їх було 69, то в цьому - 88", - заявив він.

Крім того, за словами Крищенка, в цьому році поліція зареєструвала менше злочинів, ніж у минулому. Він також заявив, що зросло розкриття злочинів, в тому числі і крадіжок.

"Наприклад, квартирні крадіжки. За вісім місяців поточного року їх зареєстровано 3720, за аналогічний період минулого року їх було 5711. Розкрили в минулому році 471, в цьому - 494... У минулому році розбоїв - 378, в цьому 343. А грабежів - 4417, в цьому - 2615", - розповів він.

Також Крищенко повідомив про ситуацію з крадіжками авто в Києві. Так, за вісім місяців поточного року зареєстровано 1005 викрадень, тоді як за аналогічний період минулого року - 1267.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція Києва проводить профілактичні заходи щодо виявлення каналів надходження зброї.