ua en ru

Кремль назвав заяву Білого дому про причетність Путіна до корупції "обурливою і образливою"

Кремль назвав заяву Білого дому про причетність Путіна до корупції "обурливою і образливою" Фото: прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков

У Кремлі вимагають роз'яснень від США

Кремль назвав заяву Білого дому про причетність президента Росії Володимира Путіна до корупції "обурливим і образливим". Про це заявив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, передає РБК.

"Заяву мого колеги в Білому домі ми вважаємо неприйнятним як з точки зору загальної практики міжнародних відносин, так і з точки зору двосторонніх російсько-американських відносин. Ми вважаємо цю заяву обурливою і образливою. Ми будемо чекати якихось подальших роз'яснень з боку вищого керівництва США. Ми потребуємо подальших заявах, тому що подібна заява абсолютно безпрецедентна", - Пєсков.

Зазначимо, виконуючий обов'язки заступника голови Міністерства фінансів Сполучених Штатів Америки з питань боротьби з тероризмом і фінансової розвідки Адам Жубин звинуватив президента РФ Володимира Путіна в корупції.

Нагадаємо, заяву про те, що президент Росії Володимир Путін причетний до корупції, повністю відображає позицію Білого дому.