ua en ru

Під Кременчуком сталося масштабне ДТП, є загиблий

Під Кременчуком сталося масштабне ДТП, є загиблий Фото: ДТП

Аварія сталася за участю рейсового автобуса і автомобіля

На автодорозі "Полтава-Кременчук-Олександрія" сталося ДТП, в результаті якого одна людина загинула, ще шестеро отримали травми. Про це повідомляє Кременчуцьке відділення поліції ГУ НП у Полтавській області в Facebook.

Так, зіткнення відбулося між рейсовим автобусом, який прямував у бік міста Кременчук і автомобілем Renault Trafic. На місці події від отриманих травм помер 21-річний пасажир автомобіля Renault.

"З місця події в лікарню госпіталізували водія Renault і, за попередньою інформацією медиків, –-п'ять пасажирок автобуса (жінки у віці 55-35 років)", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, всі отримали травми різного ступеня тяжкості.

Зазначено, що за фактом відкрито провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

У Кременчуцькому районі в ДТП травмовано 6-ро громадян і одна людина загинула (ФОТО). Подія трапилася близько 18.00 го...

Опубліковано Кременчуцький відділ поліції ГУНП в Полтавській області 6 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Кременчуці (Полтавська область) розбився вертоліт Мі-8. За попередніми даними, машина зачепила лінію електропередач. Вертоліт є приватним, він здійснював тренувальний політ.