ua en ru

У Краматорську співробітник податкової міліції на смерть збив літню жінку

У Краматорську співробітник податкової міліції на смерть збив літню жінку Фото: ДТП в Краматорську

У Донецькій області старший прапорщик ДФС наїхав на пенсіонерку

У Краматорську Донецької області сьогодні, 7 вересня, о 12:45 автомобіль з працівником податкової міліції за кермом смерть збив літню жінку, яка переходила дорогу в недозволеному місці. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Донецькій області.

"За попередніми даними, 7 вересня, о 12:45, автомобіль Lexus RX 300, за кермом якого перебував співробітник ГУ ДФС України в Донецькій області старший прапорщик податкової міліції 1976 року народження, скоїв наїзд на 79-річну жінку, яка переходила проїжджу частину в невстановленому місці. В результаті дорожньо-транспортної пригоди потерпіла отримала важкі травми і була госпіталізована, проте пізніше померла в лікарні", - йдеться в повідомленні.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

Наразі слідчі дії тривають, проводиться огляд місця події, встановлюються свідки ДТП. Призначено низку необхідних експертиз.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Нагадаємо, в Донецькій області був затриманий міліціонер, який 1 серпня о 21:30 в селищі Богородичне Слов'янського району, перебуваючи за кермом автомобіля скоїв лобове зіткнення з автомобілем марки "Skoda Octavia". В результаті ДТП водій автомобіля "Skoda Octavia" загинув на місці, двоє пасажирів, жінка і 10-річна дитина, були госпіталізовані, проте пізніше хлопчик помер у лікарні.