ua en ru

У Краматорську сталося ДТП за участю міліціонера, порушено справу

У Краматорську Донецької області сталося ДТП за участю працівника міліції. Про це повідомляє прес-служба Краматорського МВ ГУМВС України в Донецькій області.

"О 18 годині 50 хвилин у Краматорський МВ ГУМВС України в Донецькій області зателефонував співробітник міськвідділу та повідомив, що став учасником ДТП. Постраждала дитина, який перебігав дорогу у невстановленому місці. На місце події він відразу ж викликав карету швидкої допомоги", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в МВС, дитина з переломом ноги доставлений до лікарні.
"Співробітник міліції, що пересувався на особистому автомобілі, перебував поза службою. За попереднім висновком, був тверезий", - зазначили у відомстві.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, 16 березня, 14:42, у Костянтинівці Донецької області через порушення правил дорожнього руху екіпажем бронемашини сталося ДТП. В результаті події загинула 8-річна дівчинка, її рідна тітка, отримала травми різного ступеня тяжкості, вона була госпіталізована в місцеву лікарню.

Увечері того ж дня в Костянтинівці близько сотні людей підпалили шини в гуртожитку, в якому живуть українські військові, і побили в будівлі скла, а також перевернули машину ДАІ.