ua en ru

У Краматорську напали на поштовий автомобіль

У Краматорську напали на поштовий автомобіль Фото: нападники оголошені в розшук (Головне Управління Національної поліції в Донецькій області facebook.com)

Двоє невідомих у масках відкрили стрільбу в бік поштової машини

В Краматорську Донецької області зранку 16 серпня невідомі напали на поштовий автомобіль. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Донецькій області на сторінці в Facebook.

"Поліція розшукує зловмисників, які сьогодні близько 9:00 у Краматорську вчинили розбійний напад з використанням вогнепальної зброї на автомобіль поштового підприємства. На лінію 102 від працівника поштового відділення Краматорська надійшло повідомлення про те, що двоє невідомих чоловіків у масках на автомобілі намагались зупинити та відкрили стрільбу в бік автомобіля "УАЗ", який належить поштовому підприємству. Постраждалих немає. Зловмисники втекли на автомобілі "Шевроле" сірого кольору", - пише прес-служба поліції

Машину нападників оголосили в розшук. За тривогою підняли особовий склад Краматорського відділу поліції. На розшук нападників орієнтовані всі наряди та блокпости п'яти територіальних підрозділів на півночі Донецької області - Краматорського, Слов’янського, Костянтинівського, Добропільського, Дружківського.

Увага, розшук! Поліція розшукує зловмисників, які сьогодні близько 9.00 у Краматорську вчинили розбійний напад з викори...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції в Донецькій області 16 серпня 2017 р.

Нагадаємо, 6 серпня на трасі під Миколаєвом невідомі відкрили стрілянину і напали на автомобіль, у результаті чого двоє людей отримали травми.