ua en ru

Котеджі під Києвом – купувати готовий будинок або все-таки будувати...

Поради від «Аркохоум Канада-Україна»
Котедж - як багато в цьому звуці для нас з вами злилося різних і часом взаимоисключающего. За стандартним визначенням котедж - це будинок від 100 м. кв. з присадибною ділянкою для постійного проживання однієї сім'ї. Тобто котедж - це не літня дачка 3х4 м, а повноцінний будинок. Він може бути одноповерховим або ж з мансардним поверхом. Таким чином, 2 або 3 поверхи - це вже не котедж.

Котеджі під Києвом - купувати або замовляти будівництво?
Купувати готову споруду після незнайомих будівельників небезпечно чинності халатного ставлення до такого поняття, як «Будівництво на продаж». Якщо все ж зважилися купувати готове, то радимо робити це на стадії "коробки", тобто щоб як можна менше конструкцій і комунікацій було заховане від очей. При цьому боронь вас Бог купувати коробку будинку з автоклавного бетону - газоблоків або шлакоблоків. Пройдіть по посиланню і зрозумієте наші побоювання.
Ми настійно рекомендуємо будувати котеджі від початку і до кінця, тому що це правильніше і при цьому абсолютно не клопітно. Ваше завдання вибрати порядного забудовника і задовольняє вас проект. Єдине, що може змусити вас похвилюватися - це наявність на ділянці електрики. Якщо ж світ є - то все інше вирішується просто. 2-3 місяці і ваш новий будинок готовий, оброблений всередині самим ретельним чином і чекає вас і вашу родину. Сучасні технології і матеріали дозволяють вести будівництво і внутрішню обробку цілорічно.

Котеджі під Києвом – купувати готовий будинок або все-таки будувати...

Господар Юрій Б. задоволений новим будинком

Будівельна компанія "Аркохоум Канада-Україна" пропонує своїм клієнтам будинку в декількох комплектаціях. Найдешевша - "Просто Дом" - це якісно виконана основа будівлі: фундамент, вікна, двері, дах. Такий стан будинку дозволяє продовжити будівництво самостійно або ж тимчасово законсервувати його до появи коштів, часу та інших можливостей для повного завершення процесу.

Крім комплектації "Просто Дом" є стадії готовності "Супер Будинок" і "Під ключ". В розділі «Проекти і ціни» пропонуються 25 авторських проектів на будь-який смак. При цьому допрацьовуються вони «прив'язуються» до вашої ділянки абсолютно безкоштовно.

Котеджі під Києвом – купувати готовий будинок або все-таки будувати...

Костянтин Потапов - начальник відділу будівництва та реалізації

Будуйте з нами, панове. Не помилитеся.
(+38) 050 332 63 01 і 068 526 63 10 - "Аркохоум Канада-Україна" до ваших послуг.

"Для жителів Києва і ближнього передмістя передбачені пільгові ціни на будівництво."