ua en ru

Коронавірус в Україні: кількість зафіксованих випадків на 19 березня

Коронавірус в Україні: кількість зафіксованих випадків на 19 березня Ілюстративне фото (РБК-Україна)

В Україні зафіксовано 26 випадків інфікування коронавірусом

Кількість випадків зараження коронавірусом в Україні продовжує зростати. На даний момент зафіксовано 26 позитивних тестів на COVID-19. Докладніше про статистику захворювання станом на 19 березня - в матеріалі РБК-Україна.

Ще п'ять підтверджень інфікування в Чернівцях

Підтвердилося ще 5 підозр на коронавірус в Чернівцях. МОЗ інформує про те, що все паціени ізольовані і в задовільному стані.

На даний момент в Україні зафіксовано вже 26 випадків COVID-19.

Третя смерть від COVID-19 в Україні

В Івано-Франківській області від коронавируса померла 56-річна жінка. Як повідомили в Міністерстві охорони здоров'я, вона пізно звернулася за допомогою до лікарів і була госпіталізована вже у важкому стані.

Число тих, що заразилися зросла до 21. За сьогодні виявлено 5 нових випадків

За сьогодні в Україні виявлено 5 нових випадків коронавируса:

  • Київ - 1
  • Житомир - 1
  • Івано-Франківська область - 1
  • Дніпропетровська область - 2

Таким чином, число інфікованих в Україні зросло до 21.

Два нові випадки коронавируса

У Житомирі виявлений перший випадок інфікування коронавірусів. Як повідомив мер міста, COVID-19 виявлено у який повернувся з Австрії чоловіки 56 років.

Другий за сьогодні діагноз підтверджений у жителя Києва.

Нові підозри на коронавірус

У Чернівецькій області за минулу добу виявлено 7 підозр на коронавірусну інфекцію. Всього по регіону досліджуються 28 аналізів на COVID-19.

У Харкові 22 людини з підозрою на коронавірус знаходяться в ізоляції під наглядом медиків. 21 березня в місто має надійти 200 тис. тестових комплектів для діагностики.

У Житомирській області (п. Брусилів) госпіталізували подружню пару з підозрою на COVID-19. Чоловік і дружина контактували з померлою жінкою з Радомишля. Відомо, що подружжя захворіло 10 березня, лікувалися вдома. Сьогодні їх самопочуття погіршилося і вони звернулися в лікарню.

Статистика по областях на 19 березня

Чернівецька область - 10 випадків зараження. На даний момент в регіоні зафіксовано найбільше випадків інфікування коронавірусом по Україні. Перший випадок у країні був зафіксований 3 березня у жителя Чернівців. Другий випадок також виявили у чоловіка з Чернівців 12 березня.

17 березня з'явилося повідомлення про те, що в області від коронавіруса померла 33-річна жінка. Однак на наступний день чернівецькі лікарі спростували цю інформацію.

Також за інформацією Моз, позитивний тест на COVID-19 виявлений у осіб 31 і 18 років, 10-річної дитини, і двох маленьких дітей віком рік і 10 місяців і 6 місяців.

Житомирська область - 1 летальний випадок. У місті Радомишль 12 березня коронавірус підтвердили у 71-річної жінки, яка повернулася з Польщі. На наступний день, 13 березня, вона померла.

Київ - 2 випадки зараження. Інформація про підтвердження коронавіруса у двох людей у Києві з'явилася 16 березня.

Київська область - 2 випадки зараження. Тест на коронавірус показав позитивний результат у двох жителів Київської області 17 березня. Один з них - чоловік 44 років, який нещодавно був за кордоном. Пізніше стало відомо, що це нардеп Сергій Шахов. Другий випадок був підтверджений 18 березня.

Донецька область - 1 випадок зараження. Перший випадок зараження в області зафіксовано 18 березня. Тест виявився позитивним у 52-річного жителя Маріуполя, який нещодавно повернувся з Єгипту.

Підозра на коронавірус

Вінницька область. Перевіряється 4 можливих випадки інфікування COVID-19. Пацієнти знаходяться у ізольованих палатах у задовільному стані. Раніше всі вони прибули з країн з епідемією коронавіруса.

Львів. На перевірку відправлені тести 24 осіб. Повідомляється, що молоді люди, що нещодавно повернулися з-за кордону, у всіх є симптоми коронавіруса.

Київ. У столиці перевіряють на інфікування COVID-19 військового пенсіонера. Він розповів про те, що нещодавно мав контакт з другом, у якого були симптоми ГРВІ і діти якого приїхали з-за кордону.

Івано-Франківська область. На наявність коронавіруса перевіряють 9 осіб. Також відомо, що в області від ускладнень грипу померла пацієнтка. Результати її тесту на коронавірус ще очікуються.

Чернігівська область. Тест пацієнтки на коронавірус відправлений на перевірку. Зараз вона знаходиться в Ніжинської міської лікарні, нещодавно повернулася з Італії.