ua en ru

В контрольованій курдами частині Сирії стався теракт, є жертви

В контрольованій курдами частині Сирії стався теракт, є жертви Фото: вибух (Pixabey)

Терорист-смертник убив 4 людини на КПП в Сирії

В контрольованій курдами частині північно-східній Сирії стався теракт, є загиблі. Про це повідомляє Reuters, посилаючись на інформацію Сирійського центру моніторингу за дотриманням прав людини.

"У вівторок терорист-смертник убив 4 осіб на контрольно-пропускному пункті в контрольованій курдами області північно-східної Сирії", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, курдський чиновник також підтвердив напад, націлений на контрольно-пропускний пункт, керований силами безпеки курдів, однак не розповів ніяких подробиць інциденту.

Так, директор Сирійського центру моніторингу Рамі Абдулрахман заявив, що напад стався поблизу села Тель-Тамр, приблизно в 30 кілометрах від сирійсько-турецького кордону.

У свою чергу, Сирійське державне телебачення також повідомило про загибель 4 осіб в результаті вибуху автомобіля в цьому районі, але повідомило, що це сталося в сусідньому місті Рас-ейн-Айн.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву сирійських курдів, що ватажок терористичної організації "Ісламська держава" Абу Бакр аль-Багдаді ховається в районі Ракки (Сирія).