ua en ru

На Контрактовій площі у Києві чоловік погрожував перехожим пістолетом

На Контрактовій площі у Києві чоловік погрожував перехожим пістолетом Фото: пістолет Макарова

Патрульні затримали уродженця Хмельницької області з пістолетом Макарова

На Контрактовій площі у Києві чоловік погрожував перехожим пістолетом Макарова. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.

"До чергової частини райуправління міліції надійшло повідомлення: на Контрактовій площі невідомий чоловік розмахує пістолетом", - йдеться в повідомленні.

На місце події вирушив піший патруль поліції спільно з патрульними Подільського райуправління міліції. У результаті 24-річного уродженця Хмельницької області доставили в міліцію. Правоохоронці вилучили у хулігана предмет, схожий на пістолет Макарова з двома магазинами. Зброю відправили на проведення балістичної експертизи.

За даним фактом слідчим відділом Подільського РУ ГУМВС України в місті Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п'ятисот до 1 тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.

Нагадаємо, раніше в Києві студент напав з сокирою на дівчину з метою грабежу і поранив перехожого, який кинувся їй на допомогу.