ua en ru

У Конотопі депутат облради відкрив стрілянину по людях

У Конотопі депутат облради відкрив стрілянину по людях Фото: депутата заблокували у власному авто (05447.com.ua)

У стані алкогольного сп'яніння він домагався дівчини в центрі міста

У Конотопі Сумської області депутат обласної ради Сергій Демеха відкрив стрілянину по людях на вулиці. Про це повідомив мер міста Артем Семеніхін у своєму Facebook.

"Щойно мені зателефонували громадські активісти з Конотопу, що починають зносити шини під райвідділок, та повідомили, що депутат облради (тепер підтримує БПП "Солідарність") Сергій Демеха, в стані алкогольного сп'яніння, домагався дівчини просто в центрі міста. Люди, які вступилися за дівчину, були ним розстріляні з особистої зброї", - написав міський голова.

В Конотопі починається Врадіївка-2!!! Щойно мені зателефонували громадські активісти з Конотопу, що починають зносити ши...

Опубліковано Артемом Семеніхіним 17 червня 2017 р.

Водночас у поліції назвали свою версію подій.

"Сьогодні о 20:24 до чергової частини Конотопського відділу поліції одночасно надійшло дві заяви. Одна - від депутата обласної ради про те, що один із жителів Конотопа забрав у нього золотий кулон. Друга - від його "опонента" про те, що сам депутат стріляв у нього з пістолета та не влучив. Ці заяви були одразу внесені до журналу єдиного обліку", - зазначила прес-секретар обласної поліції Ельвіра Біганова.

ОФІЦІЙНО По подіям в Конотопі відкрите кримінальне провадження .Хід розслідування перебуває на особистому контролі ке...

Опубліковано Elvira Biganova 17 червня 2017 р.

За її словами, слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що події розгортались на території місцевої лазні, де між чоловіками саме і виник конфлікт, обставини якого наразі з’ясовує слідство. У поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 296 ч. 4 КК (хуліганство), слідчі дії тривають.

Нагадаємо, раніше у Львові на вулиці Шпитальна чоловік влаштував стрілянину з п'яними молодиками.