ua en ru

Комітет Ради зранку не обговорював питання антикорупційного суду

Комітет Ради зранку не обговорював питання антикорупційного суду Фото: Олександр Черненко (facebook.com radaprogram)

Поки не буде вирішено питання ради експертів, скликати засідання комітету не має сенсу

Комітет Верховної ради з питань правової політики та правосуддя зранку не обговорював питання антикорупційного суду. Про це журналістам розповів голова підкомітету з питань виборів і референдумів комітету, народний депутат Олександр Черненко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Станом на зараз засідання комітету не планується. Усі питання були узгоджені під час засідання вчора на комітеті. Те спірне питання, яке залишається, поки не буде знайдений консенсус між всіма сторонами, очевидно, що комітет скликати не має сенсу", - заявив Черненко.

За його словами, в разі необхідності комітет зможе організувати швидке засідання.

"Я думаю, що не проблема буде зробити швидке засідання - прямо у кулуарах. Станом на зараз поки інформації про комітет немає", - додав нардеп.

Депутат також зазначив, що перемовини з МВФ не відбулися сьогодні зранку, адже Україна та США перебувають у різних часових поясах.

Нагадаємо, правки до законопроекту про антикорупційний суд можуть пройти за процедурою аd hoc, повідомив заступник голови фракції "Блок Петра Порошенко", народний депутат Сергій Березенко.