ua en ru

Комітет з питань економічної політики рекомендував Раді прийняти законопроект про "Укрнафті"

Комітет з питань економічної політики рекомендував Раді прийняти законопроект про "Укрнафті" Голова комітету з питань економічної політики Андрій Іванчук

Комітет Верховної Ради України з питань економічної політики рекомендував парламенту прийняти в першому читанні законопроект №2273 "Про внесення змін до закону України "Про акціонерні товариства" (щодо виплати дивідендів акціонерним товариством)", який дозволить державі повернути контроль над компанією "Укрнафта". Відповідне рішення було прийнято на засіданні комітету, передає кореспондент РБК-Україна.

Нагадаємо, сьогодні голова Верховної Ради України Володимир Гройсман оголосив перерву в пленарному засіданні парламента до 16:00 для проведення засідання комітету Ради з питань економічної політики та розгляду законопроекту №2273.

Раніше нардепи від БПП заблокували трибуну Ради. Народні депутати вимагають провести засідання комітету Верховної Ради з питань економічної політики та розгляду законопроекту №2273", який дозволить державі повернути контроль над компанією "Укрнафта".