ua en ru

Комісія фахівців МОЗ оглянула Юрія Луценка в Лук'янівському СІЗО

Сьогодні, 9 липня, у Лук'янівському СІЗО комісією фахівців МОЗ проведено медичний огляд екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

За результатами проведення медогляду (здійснення особистого огляду та вивчення відповідної медичної документації) комісія сформулювала свої рекомендації, які були оформлені письмово та передані до медико-санітарної частини СІЗО.

Дані рекомендації медперсоналом установи взяті до відома і будуть реалізовуватись в межах СІЗО.

"З метою організації належного медичного супроводу Луценка керівництвом установи створюються для цього усі належні умови. Зокрема, за час перебування Луценка в Київському слідчому ізоляторі для його обстеження та лікування було створено та залучено 15 комісій фахівців МОЗ України вищої кваліфікаційної категорії, в одному випадку (28 травня п.р.) Луценко від комісійного огляду відмовився. Поряд з цим, з метою проведення інструментального обстеження Луценко 7 разів вивозився за межі слідчого ізолятора до провідних клінік міста Києва", - сказано у повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, суд над Луценком перенесено на 10 липня.