ua en ru

Командир військових РФ на Донбасі зарізав свого підлеглого болгаркою, - розвідка

Командир військових РФ на Донбасі зарізав свого підлеглого болгаркою, - розвідка Фото: військові РФ на Донбасі

Крім того, двоє п'яних військових РФ вбили свого командира, який вимагав з них грошову компенсацію

Командир військовослужбовців Російської Федерації на Донбасі зарізав свого підлеглого за допомогою кутової шліфувальної машини “Болгарки”. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Продовжуються випадки насильницьких дій командирів 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти у відношенні до підлеглих. Один з командирів взводів зарізав свого підлеглого за допомогою кутової шліфувальної машини “Болгарки”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у підрозділах Збройних сил РФ на Донбасі збільшується кількість випадків загибелі та травмування особового складу внаслідок порушення військової дисципліни.

Зокрема, двоє військових РФ вбили свого командира взводу, який вимагав з них грошову компенсацію, затримавши їх у стані алкогольного сп’яніння.

"З метою уникнення відповідальності та приховання даних фактів командуванням окремого штурмового полку морської піхоти прийнято рішення на оформлення документів про звільнення даних військовослужбовців заднім числом", - йдеться у повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей станом на 28 січня Противник продовжує ...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 28 січня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за добу бойовики на Донбасі здійснили 60 обстрілів, поранено 3 військових.