ua en ru

Кількість жертв теракту в Анкарі зросла до 99 людей

Кількість жертв теракту в Анкарі зросла до 99 людей Фото: Прем'єр-міністр Туреччини Ахмет Давутоглу

94 тіла загиблих при вибухах в Анкарі ідентифіковані, їх тіла передані родичам

Число загиблих при теракті в Анкарі зросла до 99. Про це заявив у середу прем'єр-міністр Туреччини Ахмет Давутоглу в інтерв'ю телеканалу Show TV.

За попередніми офіційними даними, в результаті прогриміли в минулу суботу двох вибухів загинули 97 людей. У середу Медична палата Анкари повідомила про 106 жертви.

"У нас 99 загиблих, 94 ідентифіковані, їх тіла передані родичам. Серед загиблих - громадянин Палестини, ми чекаємо приїзду його родичів", - заявив Давутоглу.

Він додав, що замовники теракту будуть встановлені і понесуть відповідальність.

Раніше прем'єр зазначав, що до теракту в Анкарі можуть бути причетні "Ісламська держава" (ІГ) і Робоча партія Курдистану (РПК).

Два вибухи прогриміли в суботу в столиці Туреччини перед початком мітингу, який був організований профспілковими та громадськими організаціями під гаслами "Праця, мир, демократія" в знак протесту проти сплеску насильства за турецько-курдського конфлікту на південному сході країни. Вибухи були влаштовані двома терористами-смертниками в районі залізничного вокзалу під естакадою, де учасники мітингу проходили до місця його проведення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, кількість жертв теракту в Анкарі зросла до 95.