ua en ru

Кількість жертв ДТП в Тульській області зросла до 8

Кількість жертв ДТП в Тульській області зросла до 8 Фото: ДТП в Тульській області

Особи шести жертв не встановлено

В результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) за участю автобуса, що сталася сьогодні вночі в Тульської області (Росія), зросла до 8 осіб. Про це йдеться в повідомленні прес-служби УМВС Росії по Тульській області.

"Близько 11:00 в УМВС Росії по Тульській області надійшла інформація про те, що в реанімаційному відділенні помер восьмий пасажир автобуса", - йдеться в повідомленні.

Крім того, УМВС опублікувало список загиблих і постраждалих. Відзначимо, що всі загиблі в результаті ДТП - чоловіки, особи 6 з них не встановлені.

Зазначається, що всім постраждалим надається необхідна кваліфікована медична допомога. За даними МВС всього в автобусі перебувало 59 пасажирів і два водії.

Нагадаємо, в ніч на 3 листопада в Тульської області (Росія) на 220 км траси М4 сталося ДТП за участю автобуса Москва-Єреван. Раніше було відомо, що в результаті ДТП загинуло 7 людей, 48 постраждали. Імовірно всі пасажири автобуса є громадянами Вірменії.

Поліція Тульської області порушила справу за частиною 5 статті 264 Кримінального Кодексу РФ "Порушення ПРАВИЛ дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів, що призвело по необережності смерть двох або більше осіб". Обох водіїв доставлено у відділення поліції для з'ясування обставин.