ua en ru

Кількість постраждалих в ДТП в Києві за участю тролейбуса зросла до 22 пасажирів

Кількість постраждалих в ДТП в Києві за участю тролейбуса № 18 зросла до 22 пасажирів.

Кількість постраждалих в ДТП в Києві за участю тролейбуса № 18 зросла до 22 пасажирів. Про це повідомила прес-служба КМДА з посиланням на департамент охорони здоров'я.

Згідно з інформацією КМДА, 22 пасажири звернулися за медичною допомогою внаслідок ДТП на маршруті тролейбуса № 18. 19 осіб з числа постраждалих потребували медичного обстеження в умовах стаціонару, з них 10 дітей та 9 дорослих.

"Станом на 17:00 на лікуванні у закладах охорони здоров'я підпорядкованих департаменту охорони здоров'я КМДА перебуває 6 дорослих осіб", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що в результаті цього ДТП постраждало 18 людей, з них - 11 дітей.

Нагадаємо, сьогодні, 28 квітня 2014 р., о 12:30 на перетині вулиць Білицької та Вишгородської вантажний автомобіль марки Ford, завантажений ґрунтом, виконуючи правий поворот на вулицю Вишгородську, перекинувся на лівий бік. Як повідомили в КП "Київпастранс", ґрунт, який висипався з вантажівки, пошкодив скло тролейбуса маршруту № 18, що рухався у напрямку площі Т. Шевченка.

"Наслідки ДТП могли б бути гіршими, та водій тролейбуса проявив професіоналізм, що дозволило уникнути ще більшої кількості жертв, а можливо, й летальних наслідків. Так, він швидко зорієнтувався при виникненні небезпеки й взяв праворуч, тим самим, відвернувши зіткнення з вантажівкою", - зазначив генеральний директор КП "Київпастранс" Микола Ламбуцький.

О 15:40 рух тролейбусів маршруту № 18 було відновлено за маршрутом.