ua en ru

Кличко презентував інтерактивну мапу ремонтних робіт у Києві

Кличко презентував інтерактивну мапу ремонтних робіт у Києві Фото: презентація інтерактивної карти

Мер Києва Віталій Кличко презентував інтерактивну мапу ремонтних робіт у столиці. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кличко.

"З сьогоднішнього дня працює карта ремонтних робіт у столиці, де кожен киянин може побачити адреси, перелік робіт, які виконуються і терміни виконання. Люди звертаються з проблемами, які потрібно вирішити, ми обробляємо цю інформацію і складаємо список об'єктів для подальшого ремонту. На сьогодні у місті тривають ремонтні роботи на 2000 об'єктах. Зокрема, облаштовуємо 200 спортивних і дитячих майданчиків у всіх районах Києва", - зазначив Кличко.

Карта відображає всі об'єкти столиці, де проводять ремонтні роботи за міською та районною програмами: електрощитові та електромережі, ліфтів, покрівлі, сходові клітини, фасади, покрівлі, асфальтування дворів, ігрові і спортивні майданчики.

Мер зазначив, що, незважаючи на складну фінансову ситуацію, місто знайшло можливість вперше за багато років профінансувати масштабні ремонтні роботи в житлових будинках і дворах. З міського бюджету в цьому році на це виділили близько 200 млн грн.

Кличко продемонстрував, як працює інтерактивна карта, і зазначив, що кожен киянин, який вважає, що в його будинку повинні відбутися ремонтні роботи, може звернутися в громадську приймальню мера або за номером 1551.

"Ми вже формуємо карту першочергових робіт на 2016 рік на основі звернень киян", - підкреслив Кличко.