Кличко домовився з владою Коцюбинського про врегулювання конфлікту навколо Біличанського лісу

Мер Києва Віталій Кличко, голова Київської обласної ради Микола Бабенко та селищний голова Коцюбинського Вадим Садовський підписали меморандум про врегулювання конфлікту навколо Біличанського лісу.

Мер Києва Віталій Кличко, голова Київської обласної ради Микола Бабенко та селищний голова Коцюбинського Вадим Садовський підписали меморандум про врегулювання конфлікту навколо Біличанського лісу. Про це повідомляє прес-служба партії "Удар".

Згідно з повідомленням, сторони домовилися, що депутати Київської облради, у тому числі обрані по одномандатному округу і представляють селище Коцюбинське, не будуть виносити на розгляд чергової сесії проект рішення про затвердження меж селища.
Кличко підкреслив, що проблема розширення меж селища не вщухає вже кілька років.

"До мене звернулися активісти, є позиція киян. Звернулися також і мешканці Коцюбинського. Я переконаний: все має бути виключно за законом і треба, нарешті, поставити крапку в цьому питанні", - сказав мер Києва.

Вчора Кличко звернувся до голови Київської облради з проханням не допустити прийняття рішень по розширенню селища Коцюбинське за рахунок столичного лісу. Кличко зазначив, що у ЗМІ з'явилася інформація, що на сесії Київської облради 26 червня буде винесений на голосування проект рішення про розширення меж селища на площі понад 4 тис. га за рахунок Біличанського лісу, який є частиною природного парку "Голосіївський".

У прес-службі "Удару" також повідомили, що до 11 липня буде створена тристороння робоча група по встановленню меж селища, проведені необхідні переговори і знайдені варіанти врегулювання проблеми.